Kinderfeestje

Wil je ook je kinderfeestje bij ons vieren?

Het is bij ons mogelijk om een kinderfeestje te boeken. Een kinderfeestje bestaat uit ontvangst van de kinderen met cake en limonade en de jarige even in het zonnetje zetten. De kinderen mogen dan aan de slag met en bij de pony’s. Ze mogen ze helemaal poetsen en naar eigen wensen mooi maken, ook is er de mogelijkheid om de pony’s te versieren. Er zijn een aantal versierspullen aanwezig. Als de kinderen het leuk vinden mogen ze ook eigen versierspullen meenemen. Denk dan bijvoorbeeld aan een boa, hawaïslingers, klemmen of spelden met bloemen voor in het haar. Een beetje de carnavalskleding zullen we het maar noemen. Als de pony’s klaar zijn maken we een ererondje door het dorp, de pony’s showen aan de buurt.

Daarna is het alweer tijd om de versiersels van de pony’s af te halen en afscheid te nemen. 
We sluiten af met pannenkoeken versieren en eten deze daarna natuurlijk op!

(Wanneer de pony’s erg nat zijn kunnen we ze niet poetsen, versieren en wandelen kan wel. Wanneer het echt heel erg slecht weer is heb ik wel een alternatief maar dat bewaar ik als verassing.)

Hoe en wanneer aanmelden?

In overleg is er van alles mogelijk, de wensen kunnen samen bekeken worden. Aantal kinderen: max 8

Kosten kinderfeestje zijn € 22,50 ,- per kind, inclusief drank en spijs, leeftijd is hier variabel, we kunnen in overleg beslissen wat passend is bij jullie wensen.
Maximaal 8 kinderen